FLOWER POT - PRIMAVARA

Monoporție cu afine și iaurt
Rețetă ruladă
Ingrediente:
| IRCA GENOISE | 250g |
| Ouă la temperatura camerei | 300g |
| Miere | 25g |
Mod de preparare:
Amestecați la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 190-210°C în cuptorul cu ventilație pentru 8 minute.
Strat de fruct
Ingrediente:
| FRUTTIDOR MIRTILLO | cât este nevoie |
Mousse de iaurt
Ingrediente:
| LILLY YOGURT | 200g |
| Apă | 500g |
| Frișcă 35% | 600g |
Mod de preparare:
Amestecați cu un tel LILLY YOGURT cu apa, încorporați gradual frișca bătută neîndulcită.
Strat crocant
Ingrediente:
| Granola (un mix de fulgi de ovăz, miere și fructe uscate) | cât este nevoie |
Compoziția finală
Pe fundul vasului FLOWER POT DOBLA puneți o dischetă de genoise. Cu ajutorul unui sac poș puneți un strat de FRUTTIDOR MIRTILLO. Umpleți vasul cu mousse-ul de iaurt. Decorați suprafața cu stratul crocant de granola, DOBLA BLUBERRY, frunze de mentă proaspătă.
Opțional puteți pune decorațiuni DOBLA: SPOTS PASTEL, BUTTERFLY PINK/WHITE, PURPLE FLOWER, DAISY XL, PINK FLOWER.




Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.